2017: Rok ohnivého kohúta

Rok ohnivého kohúta

Z hľadiska čínskeho horoskopu je rok 2017 rokom ohnivého kohúta. Čo to znamená? Čo prinesie kohút do reálneho života? To sa dozviete na riadkoch nižšie.

Po náročnom roku ohnivej opice sa môžeme tešiť na menej konfliktného, dobrosrdečného, avšak značne egoistického kohúta. Podľa čínskeho horoskopu začne rok ohnivého kohúta 28. januára 2017 a skončí 15. februára 2017. Nadviaže tak na roky 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993 alebo 2005, v ktorých kohút tiež vládol.

Dostaneš to, čo si zaslúžiš

Kohút podľa čínskeho horoskopu prináša prácu a pracovitosť. Môže symbolizovať úspech, ale aj pýchu a súvisiaci pád. Ak sa budeme niečomu venovať naplno, budeme za to aj náležite odmenení. Kohút vie oceniť usilovnosť a vytrvalosť. Kohút vyzdvihuje úlohu poctivej práce a tiež schopnosť plniť vlastné sľuby.

Pozor, vráti sa nám aj to, ako sa správame k druhým. Rok 2017 tak môže znamenať aj komunikačné problémy, konflikty a narušenie vzťahov medzi národmi. Na druhej strane je kohút pokojné znamenie, ktoré vyznáva rodinu. Kohút tiež upozorňuje na schopnosť diplomacie. Vo vzťahoch bude uprednostňovať voľnosť, rovnosť a čiastočnú nezávislosť.

Rok zmeny

Tiež rok 2017 sa nezaobíde bez zmien. Čakajú nás zmeny v mnohých oblastiach ľudského života, ale aj celkové spoločenské zmeny. Dokonca by malo dôjsť aj k zmenám vizuálnym.

Rok ohnivého kohúta má byť rokom zmeny, odvahy a kreativity. Prvok ohňa však značí aj určitú nerovnováhu a možné konflikty, ktoré zmeny budú sprevádzať. Akokoľvek, kohút je silným znamením, ktoré umožňuje značný posun vpred. Dáva priestor intuícii a umožňuje naplniť svoje sny.

Kohút je odvážnym znamením, ktoré dáva priestor pre riskovanie. Prináša nové výzvy, ale dáva určitú istotu a je tak predpokladom bezpečia. Kohút je istým druhom ochrancu. V čínskej kultúre kohút okrem iného vie tiež vyháňať zlo a zlé sily.

Kohút by mal do roku 2017 priniesť úrodu a plodnosť. Sľubuje nové vzťahy, nových životných partnerov alebo nových potomkov.

Aký je ohnivý kohút?

V čínskom poňatí je kohút charizmatickým znamením s prirodzeným nadaním, vnútorným pokojom a schopnosťou vyriešiť aj tie najzložitejšie problémy. Kohút je kreatívny a vtipný. Má však pochopiteľne tiež svoje slabé stránky. Kohút je egoisticky založený, môže byť až príliš hrdý, sebavedomý až arogantný alebo márnivý. Môže sa ľahko stať zdrojom konfliktov.

Ohnivý kohút vyniká vodcovskými schopnosťami, je výkonný, spoľahlivý a ambiciózny. Kohút sa nebojí ísť za svojimi cieľmi a má všetky predpoklady ich vlastnou prácou dosiahnuť. Je priamočiary, niekedy až bezohľadný.

Aký bude rok 2017 pre vás?
Ak vám nestačí všeobecný čínsky horoskop, môžete si nechať zostaviť horoskop priamo na mieru. K dispozícii sú vám naši skúsení astrológovia, ktorí vás radi do nového roka uvedú a doplnia vám všetky potrebné informácie.

veštice online